Terugblik op de regionale bijeenkomst over veiligheid bij wegwerkzaamheden - Assen

Introductie

Op donderdag 5 oktober kwamen verschillende overheden en marktpartijen samen om hun kennisbehoefte over veiligheid bij wegwerkzaamheden aan te vullen én om met elkaar hier verder over door te praten. Er blijken namelijk aanzienlijke verschillen te zijn in hoe wegbeheerders omgaan met veiligheid bij wegwerkzaamheden.

Aannemers, verenigd in Bouwend Nederland, willen graag de veiligheidscultuur rondom verkeersmaatregelen verbeteren. De reeks met regionale bijeenkomsten (Rosmalen, Assen en Barendrecht) is een van de initiatieven om hier beweging in te krijgen. Je kunt de presentatie van Rob van Maanen inzien en contact opnemen met een van de initiatiefnemers van Bouwend Nederland. 

Naar verwachting vindt er volgende jaar nog een bijeenkomst rondom dit onderwerp plaats. Heb jij een bepaald vraagstuk of initiatief passend bij dit onderwerp? Contact dan een van de collega's van Bouwend Nederland (contactgegevens hieronder). 

Spreker

Rob van Maanen

CROW

Trainer Docent Regioconsulent Kenniscoach RAW

Initiatiefnemers

Ronald van der Sanden

Raadgevend Adviseur, voorzitter Technische commissie Verkeersmaatregelen

Heijmans en Koninklijke Bouwend Nederland

Ronald van der Sanden

Geri van den Brink

Van Doorn

Bedrijfsleider Verkeer

Geri van den Brink

Niels Meerkerk

BUKO Infrasupport

Regiomanager Zuid-Oost bij Buko Infrasupport vestigingen Eindhoven, Elst en Ittervoort

Niels Meerkerk

Samenwerkingspartners