Terugkijken AI, data en assetmanagement: Voorspellend onderhoud

Foto: Chris, CC-BY-SA 4.0

Foto: Chris, CC-BY-SA 4.0

Terugblik

Wat is de toekomst en de plaats van voorspellend onderhoud in het beheer van de toekomst? Hoe zou je dit verder kunnen brengen in jouw organisatie? Kijk het webinar van 10 november terug om daar achter te komen en te zien hoe opdrachtgevers en opdrachtnemers hier samen vorm aan geven. 

Glenn Polman, manager digitale transformaties bij CROW, neemt je mee in een groter perspectief op voorspellend onderhoud en laat zien welke stappen je kunt doorlopen richting gedegen voorspellend onderhoud aan de hand van een case.

Van daaruit gaan we de brug op met Rob Kouwenhoven (Provincie Overijssel) en Ronald Kok (TAP-Group) die je meenemen in voorspellend onderhoud op de Zwarte Waterbrug, één van de grootste assets van de provincie. Hier gaan ze specifiek in op de uitdagingen van sensoring van een boogbrug en de verzameling en verwerking van de data. Je krijgt ook een beeld op de grote toegevoegde waarde die deze aanpak kan brengen voor het beheer van (grote) bruggen.

Tenslotte duiken we de leiding in met Rudy Dijkstra (Acquaint) en Frank Verkuijlen (Waterschapsbedrijf Limburg) om te onderzoeken hoe voorspellend onderhoud onze (water)leidingen in goede conditie kunnen houden, nu en ook in de toekomst. 

Ga experimenteren en bundel je kracht als opdrachtgever en opdrachtnemer

Infocaster.PlatformWOW.Web.Models.Pages.Image Glenn Polman, CROW

Bekijk het webinar

Experts

Glenn Polman
Glenn Polman
CROW
Digital transformation / Innovation management / Operational excellence
Rob Kouwenhoven
Rob Kouwenhoven
Provincie Overijssel
Expert onderhoud beweegbare kunstwerken
Ronald Kok
Ronald Kok
TAP-Group
Technical Innovator
Frank Verkuijlen
Frank Verkuijlen
Waterschapsbedrijf Limburg
Senior adviseur asset management
Rudy Dijkstra
Rudy Dijkstra
Acquaint
CEO

Samenwerkingspartners

Kennisplatform CROW
Platform WOW
Assetmanagement
Terugblik AI, data en assetmanagement: Data op orde
Assetmanagement
Terugkijken AI, data en assetmanagement: hoe ga je om met ethiek en data?