Terugkijken: Innovatiedebat, samenwerking tussen markt en overheid

Over dit evenement en het vierluik

Samen met het CROW Infra-Innovatie Netwerk organiseerden we op 15 juni een online debat over de samenwerking tussen markt en overheid bij het verder brengen van innovaties. Aan de hand van de ervaringen van het Innovatie Atelier gingen we in op deze samenwerking. In het Innovatie Atelier werken mark en overheid samen aan verschillende innovaties. Dit tweede debat is onderdeel van het vierluik over dit thema. Kijk het debat van 15 juni hieronder terug.

Vierluik innovaties in de GWW-sector

Dit jaar organiseren Platform WOW, het CROW Infra-Innovatie Netwerk en het Innovatie Atelier een vierluik over innovaties in de GWW-sector. We belichten met zowel markt als overheid hoe we innovaties in onze sector verder kunnen brengen. Van een goed idee naar massa.

Tijdens de eerste editie in maart hebben we ons laten inspireren door innovaties in de gezondheidswereld. Hier kwam samenwerking als een belangrijk punt naar voren. Hoe zorgen we dat we echt samenwerken? Marktpartijen onderling, rekening houdend met hun concurrentiepositie. Markt en overheid, rekening houdend met verschillen in belangen en alle regels van aanbestedingen. En overheden onderling, zodat zij op elkaar voort kunnen borduren om innovaties verder te brengen.

 

Sprekers

Jolande Baudet
Jolande Baudet
Heijmans
Manager proces- en omgevingsmanagement
Albert Stuulen
Albert Stuulen
Provincie Fryslân
Regiovoorzitter WOW Noordoost Nederland en opgavenmanager Mobiliteit
Jesse Stammers
Jesse Stammers
Antea Group
Business Development Manager | Innovator | Projectmanager
Sander Wubbolst
Sander Wubbolst
BouwendNederland
Regiomanager Koninklijke Bouwend Nederland regio Noord
Goitzen Veenstra
Goitzen Veenstra
Koninklijke Bouwend Nederland Noord
Markt & Overheidsadviseur

Samenwerkingspartners

Platform WOW
Infra Innovatie Netwerk
Innovatie Atelier

Kijk het innovatiedebat terug (1,5 uur)

Innovatie
Terugkijken: Innovatiedebat GWW-sector, geïnspireerd door de gezondheidswereld
Innovatie
Terugkijken: Infra Innovatie Marktdag - infra in transitie
Innovatie
Terugblik Infra Innovatie Marktdag Noord