Meeloopdagen 2023: informatie voor organisatoren

Tijdens de Week van de WOW-factor van 30 oktober tot en met 3 november 2023 kunnen mensen werkzaam in het weg-, vaarweg- en waterbeheer een dag meekijken over de schouder van een collega in een andere organisatie.

Biedt jouw organisatie al meeloopplekken aan?

Dit jaar vindt de zevende editie van de Meeloopdagen plaats van 30 oktober tot en met 3 november 2023. Net als in de vorige edities (bekijk de verhalen van 2022) gaat het erom dat collega’s van andere organisaties een dag(deel) kunnen meekijken over de schouder van een collega uit jouw organisatie.

Stelt jouw organisatie ook meeloopplekken beschikbaar? Geef via onderstaande knop door hoeveel plekken jullie als organisatie beschikbaar stellen. En wie hiervoor contactpersoon is (meestal iemand bij de HR-afdeling). 

Aantal plekken in jouw organisatie doorgeven

Informatie voor niet-overheden die graag mee willen doen

Vanwege het beperkt aantal beschikbare plekken dit jaar (de druk op de HR-afdelingen is hoog), kozen we er in eerste instantie voor om onze primaire doelgroep voorrang te geven: medewerkers van de overheid.

Inmiddels kun je je ook aanmelden als je niet voor de overheid werkt. Ook kun je plekken beschikbaar stellen en op die manier een bijdrage leveren aan de verbinding tussen overheid en markt.

Wie kan zich inschrijven?

Iedereen die werkt aan (of in) weg-, vaarweg- of waterbeheer zich inschrijven voor de meeloopdagen. Van bestuurders tot uitvoerders en van overheid tot markt. Hoewel we de meeloopdagen vaker hebben georganiseerd, kunnen we niet voorspellen op wat voor thema’s of onderwerpen mensen zich gaan inschrijven. Wel kunnen we zeggen dat het een mooie laagdrempelige manier is om van elkaar te leren en inspiratie op te doen voor de dagelijkse werkzaamheden!

Als je niet voor de overheid werkt, kun je je inmiddels ook inschrijven voor een meeloopplek. En het is nog altijd mogelijk om plekken beschikbaar stellen/