Terugblik Infra Innovatie Marktdag Noord

"Chaos is nodig om een systeem te veranderen"

Op dinsdag 25 oktober vond de Infra Innovatie Marktdag Noord plaats, die we samen met het InnovatieAtelier (een samenwerking van de drie noordelijke provincies, waterschappen, Koninklijke NL Ingenieurs, BuildinG en Koninklijke Bouwend Nederland) en het Infra Innovatie Netwerk van CROW organiseerden.

Tijdens deze dag stond het thema 'Infra in transitie' centraal: hoe kunnen we als markt en opdrachtgevers samen de innovaties in de GWW-sector verder brengen? Hieronder vind je de slides van presentaties. Lees hier het verslag van de dag (op de site van onze partner Bouwend Nederland).

 

Samenwerkingspartners

Innovatie
Terugkijken: Innovatiedebat GWW-sector, geïnspireerd door de gezondheidswereld
Innovatie
Terugkijken: Innovatiedebat, samenwerking tussen markt en overheid
Innovatie
Terugkijken: Infra Innovatie Marktdag - infra in transitie