Terugblik Dag van de Circulariteit

2030 binnen handbereik!

Over deze bijeenkomst

BouwCirculair, gemeente Veenendaal, Platform WOW en CROW - Duurzaam GWW organiseerden op woensdag 12 oktober de Dag van de Circulariteit '2030 binnen handbereik!'.

Wat was het mooi om met honderden circulaire doeners vanuit de overheid en markt nieuwe instrumenten te verkennen en ervaringen uit de praktijk te delen. Want uiteindelijk hebben we allemaal hetzelfde doel: zo snel mogelijk naar een circulaire en CO2 arme economie.

Om daar direct mee aan de slag te gaan vind je hieronder de links naar de instrumenten en de kennis die tijdens de 25 werksessies zijn gedeeld. 

Aanleiding voor het organiseren van deze dag
Tot 2023 zetten we vooral in op leren en experimenteren om na 2023 dit breed in de praktijk toe te passen. De Dag van de Circulariteit fungeert als een ontmoetingspunt voor iedereen die hier een bijdrage aan wil leveren. Een plek waar circulaire doeners bij elkaar komen om nieuwe instrumenten te introduceren, successen te vieren, kennis en ervaringen uit te wisselen en doelen voor de korte termijn te formuleren.

Samenwerkingspartners