Prijsuitreiking Eureka!Cup 2021 terugkijken

De drone die Nederland beschermt

Introductie

In het afgelopen schooljaar hebben duizend leerlingen door heel Nederland gekeken naar een drone die zowel onder- als boven water inspecties uit kan voeren. Hierbij hebben ze specifiek gekeken naar de Deltawerken als plek waar de drone operationeel moet zijn. Dit hebben ze gedaan in het kader van de Eureka!Cup, een landelijke ontwerpwedstrijd voor middelbare scholieren.
Op 17 juni vond de prijsuitreiking plaats, waarbij de vier beste teams werden uitgeroepen tot winnaar. Tijdens de uitreiking presenteerden de vier winnende teams hun oplossing aan een enthousiast publiek. En het leuke aan deze 'online' tijd is dan weer: je kunt de vier presentaties èn de uitreiking zelf in zijn geheel hieronder terugkijken! 

Samenwerkingspartners

Eureka!Cup

Kijk de prijsuitreiking en de presentaties van de vier beste teams terug (45 min)