Kijk de online kennisbijeenkomst over IFD Bouwen terug

Lengte: 1:11:27 uur

Experts: 

Alexander Bletsis - Adviseur innovatie bij Provincie Noord-Holland
IFD in de GWW bekeken vanuit een breder perspectief

Stephanie Jansen - Projectleider NTA 2.0 vanuit NEN 
Ontwikkeling en instandhouding IFD georganiseerd als NTA

Chris Wattel - Architect bij ipv Delft
De meerwaarde van IFD vanuit het perspectief van een ontwerp- en ingenieursbureau

Inhoud:

Nederland staat voor een grote uitdaging. Veel bruggen zijn toe aan renovatie of vervanging. Hoe pakken we dat slim aan? Industrieel, Flexibel en Demontabel (IFD) bouwen helpt daarbij. Door deze methode ontwikkelen we een ‘bruggenfabriek’ waardoor we sneller, efficiënter en circulair kunnen werken. Het normalisatie instituut NEN werkt daarom samen met partijen in de markt aan een NTA (Nederlands Technische Afspraak) teneinde onderdelen van bruggen te standaardiseren. Wat is de stand van zaken van de NTA, de implementatie van IFD in projecten en wat levert IFD op? Samen met de markt zoomen we in op deze ontwikkelingen.