Terugkijken: webinar Gemeenschappelijk Wegbelevingsonderzoek 2015

Wat vinden onze gebruikers nu echt van onze wegen?

Introductie

Ben jij ook benieuwd waar automobilisten tevreden over zijn en waarover niet? Wat vinden ze belangrijk? Wat zijn de trends? Wat valt er op? En hoe kun je deze resultaten goed visueel weergeven met een interactieve infographic of online kaart? Tijdens het webinar Gemeenschappelijk Wegbelevingsonderzoek gaf Marieke Honer antwoord op deze vragen.

Over het gemeenschappelijk Wegbelevingsonderzoek

Sinds 2013 onderzoekt Wegbeheerders Ontmoeten Wegbeheerders in samenwerking met verschillende gemeentes, provincies en Rijkswaterstaat de beleving van de automobilist van de Nederlandse wegen. Doel van het onderzoek is om kennis over de wensen en meningen van de weggebruiker te achterhalen om zo de situatie op de weg te verbeteren. In het Gemeenschappelijk Wegbelevingsonderzoek wordt aan automobilisten gevraagd wat hun ervaringen waren op de weg waar zij het laatst hebben gereden.

Spreker

Marieke Honer is adviseur bij Rijkswaterstaat op het gebied van (markt)onderzoek en op het gebied van verkeer en vervoer.

Downloads

Download hier het complete rapport met alle resultaten.

Kijk het webinar terug. Lengte: 28 minuten