Praktijkcolleges Smart Mobility

Van experiment naar implementatie
bron

bron

Introductie

Tussen 28 januari en 17 juni 2021 organiseren we samen met de Smart Mobility Academy een reeks interactieve praktijkcolleges over Smart Mobility.

Inschrijven

Als je in je werk te maken hebt met Smart Mobility oplossingen, zul je vast merken dat er veel nieuwe kennis en vaardigheden nodig zijn in deze complexe en snel veranderende wereld. Het werkveld van Smart Mobility is breed en er bestaat een grote behoefte aan professionals met de juiste know-how.

Hoewel er mooie stappen worden gezet op het gebied van experimenteren en innovatie, is de stap naar implementatie vaak nog een brug te ver. In deze collegereeks nemen we je aan de hand van praktijkvoorbeelden mee in onderwerpen die veel wegbeheerders belangrijk vinden. 

Voorbeelden uit de praktijk

Deze reeks is een vervolg op de open collegereeks uit 2020 en legt de nadruk op know-how van collega's uit de praktijk. De colleges vinden plaats op donderdagen van 08:30 - 10:00 uur via Zoom en zijn inspirerend, interactief en dynamisch. Schrijf je nu in en doe mee. 

Alleen samen brengen wij Smart Mobility van experiment naar implementatie!

Over de Smart Mobility Academy

Professionals in het werkveld geven veelvuldig aan dat er een gebrek is aan capaciteit en expertise om te kunnen werken aan Smart Mobility. Om in deze kennis te voorzien, heeft de Smart Mobility Academy alle cursussen, opleidingen en andere (online) leervormen op het gebied van Smart Mobility op één plek bij elkaar gezet. De Smart Mobility Academy is onderdeel van het platform Dutch Mobility Innovations (DMI).

Ga naar de Smart Mobility Academy

Inschrijven

Organisatoren

Platform WOW
Smart Mobility Academy
Smart Mobility
Terugkijken: Praktijkcollege Verkeer slim sturen
Smart Mobility
Terugkijken: Praktijkcollege Ketensamenwerking
Smart Mobility
Terugkijken: Praktijkcollege Zelfrijdend vervoer
Smart Mobility
Terugkijken: praktijkcollege Data uit voertuigen
Smart Mobility
Terugkijken: Praktijkcollege Data voor structurele diensten
Smart Mobility
Terugkijken: Praktijkcollege Fietsdata
Smart Mobility
Terugkijken: Praktijkcollege Cybersecurity en privacy