Duurzaam door Dongen in het kader van de Meeloopdagen

Verslag in het kader van de Meeloopdagen 2023

Op woensdag 1 november organiseerde Ruud Jansen in het kader van de Meeloopdagen 2023 een duurzame fietstocht door de gemeente Dongen. Op LinkedIn plaatste hij daarover onderstaande impressie.

Afgelopen woensdag hebben we als Gemeente Dongen meegedaan aan de meeloopdag van Platform WOW. Samen met vakgenoten hebben we op de fiets onze duurzame projecten bezocht. Op het programma stonden in de ochtend het nieuwe Dorpsplein Vaart, de duurzaam aanbestede en uitgevoerde Meester Janssenweg en de Gemeenteweg met het Harsfalt met 100% biologisch bindmiddel en 35% co2 reductie . Na de middag zijn we op pad gegaan naar onze duurzame en circulaire brug in de Sportlaan en de gereconstrueerde Roeloff van Dalem straat waar ca 80% van de bestaande materialen zijn hergebruikt bij de nieuwe herinrichting. Met een speciale dank aan RB fietsen in Dongen voor het gratis beschikbaar stellen van de fietsen.

Op de fiets door Dongen
Op de fiets door Dongen
Foto's maken van het wegdek
Foto's maken van het wegdek
Overleg
Overleg