Meeloopdag Monique van Gruisen bij Provincie Noord-Brabant

Verslag in het kader van de Meeloopdagen 2023

In het kader van de Meeloopdagen 2023 ontving team communicatie Infra van de Provincie Brabant op 31 oktober Monique van Gruisen van waterschap Rivierenland. Hieronder het verslag.

"We namen Monique mee in de wondere wereld van de provinciale wegen, fietsstimulering, Led verlichting en openbaar vervoer. Ze woonde ons communicatie-overleg bij en kreeg uitleg over onze nieuwsbrieven en het webbeheer. Tegen het eind van de dag beleefde ze ook nog een snufje mee van de workshop social intranet. Moniques eerste reflectie op alles: 'daar komt toch meer bij kijken dan je denkt'. Voor ons was het leuk om de verschillen en overeenkomsten tussen organisaties te bespreken. Kortom: hartstikke leuk initiatief, zo'n meeloopdag!"

Moniques reactie: "Allereerst mijn dank aan Laetitia en al haar collega's voor de warme ontvangst en de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen van team communicatie Infra van de provincie Noord-Brabant. Ik heb aan de verschillende gerechten die door dit team bereid worden kunnen ruiken, proeven en meegenieten. Vanaf nu kijk ik met andere ogen naar een N-weg of snelfietspad in Brabant. Want ik had nooit gedacht dat daar zoveel communicatie bij komt kijken. Kortom ik ben een leuke ervaring rijker!"