Interview met Paulien Roovers, secretaris van Platform WOW

Interview met Paulien Roovers, secretaris van Platform WOW

Paulien Roovers is in oktober gestart als secretaris van Platform WOW. Ze neemt het stokje over van Jetske Eefting die tot eind 2021 deze rol vervulde. In dit interview vertelt Paulien wat haar motiveert om bij het platform aan de slag te gaan en waar ze zich de komende tijd op wil richten. 

Paulien, wat is jouw achtergrond?

Ik ben opgeleid als industrieel ontwerper, dat is een brede technische en creatieve opleiding. De afgelopen tien jaar hield ik mij al bezig met innovatie, ontwikkeling en kennisuitwisseling, onder andere bij Rijkswaterstaat. Ik hou ervan als vakgebieden bij elkaar komen om samen problemen op te lossen. Dat komt ook goed van pas in mijn werk als programmasecretaris. 

Wat is jouw link met weg, vaarweg en waterbeheer?

Het is een goed bewaard geheim: Beheerders zijn de stille kracht achter het leefbaar en bereikbaar houden van Nederland. 

Kennisdelen en elkaar inspireren is belangrijk, maar brandjes blussen gaat altijd voor. Mijn droom is dat iedereen ruimte vindt of krijgt om bezig te zijn met de dag van morgen.

Infocaster.PlatformWOW.Web.Models.Pages.Image Paulien Roovers

Wat is je eerste indruk van Platform WOW nu je er werkt?

Jeetje, wat wordt er veel georganiseerd. Achter de schermen heeft een klein team gedurende corona en teamwisselingen de boel in de lucht gehouden. Nu is er ruimte om verder te bouwen. 

Waar wil je je op gaan richten met Platform WOW?

Ik wil laten zien hoe de activiteiten voor en door beheerders impact maken. Zodat het netwerk groeit, en we daarmee nog meer bereiken voor de gebruikers van onze netwerken. Jullie zullen mij als programmasecretaris vooral achter de schermen zien. En om dat goed te kunnen doen ga ik het hele land door om beheerders te ontmoeten. Ik hou me aanbevolen om ook bij jou op bezoek te komen of mee te lopen. Mail je me?

Ik geloof in kennisdelen en durven te vragen. Je hoeft niet zelf het wiel opnieuw uit te vinden. Jat wat bij anderen werkt en deel ook wat niet werkt.

Infocaster.PlatformWOW.Web.Models.Pages.Image Paulien Roovers

Neem contact op

Paulien Roovers
Paulien Roovers
Platform WOW
Programmasecretaris