Vanaf oktober open colleges: Aan het werk met Slimme en Groene Mobiliteit

Op 1 oktober start een open college programma over Smart Mobility. Het programma heet “Aan het werk met Slimme en Groene Mobiliteit”. Het programma is een initiatief van de provincie Overijssel en in nauwe samenwerking met het Landelijk Verkeersmanagementberaad (LVMB) en Platform WOW ontwikkeld.

Colleges over Smart Mobility

Het programma bestaat uit 2 keer 8 colleges, die op vrijdag worden gegeven en kosteloos kunnen worden bijgewoond. Bij elk college vertelt een docent over een onderwerp dat specifiek met Smart Mobility te maken heeft, zoals bijvoorbeeld intelligente verkeersregelinstallaties of floating car data. 

Interessant voor professionals in het wegbeheer

"Aan het werk met Slimme en Groene Mobiliteit" is een vervolg op de twee eerdere trainingsprogramma’s "Aan het werk met Smart Mobility" en "Aan het werk in de Slimme Verkeersregeltechniek” en oorspronkelijk bedoeld voor zij-instromers vanuit de arbeidsmarkt. Maar de colleges zijn ook zeer interessant voor professionals die al in het vakgebied van wegbeheer en/of slimme en groene mobiliteit werkzaam zijn.

Op dit moment wordt het programma inhoudelijk verder vormgegeven. Schrijf je in voor onze uitnodigingen om per e-mail op de hoogte te worden gehouden waar en wanneer de colleges precies plaatsvinden.

Vragen?

Neem contact op met Alex Smienk via a.smienk@overijssel.nl.