Webinar Versterking Lauwersmeerdijk-Vierhuizergat

Genomineerd voor de WOW-prijs 2023

Introductie

Bij de versterking van de Lauwersmeerdijk-Vierhuizergat werken de projectpartners samen aan 'de duurzaamste dijk van Nederland'. Daarbij focussen ze zich op vier thema's: circulariteit, uitstootbeperking, biodiversiteit en ruimtelijke kwaliteit. 

In dit webinar lichten ze hun project, de opschaalbaarheid ervan, en samenwerking uit. Lees meer over Versterking Lauwersmeerdijk-Vierhuizergat via onderstaande links en schrijf je voor het webinar op vrijdag 15 september van 10.45 tot 11.30 uur uur om hiervan te leren en jouw vragen te stellen!

Sprekers: 

  • Ate Wijnstra, projectmanager van het Waterschap Noorderzijlvest over waarom ze de duurzaamste dijk willen worden en hoe een twee fasen samenwerking daar aan bijdraagt. 
  • Gérard Porton, Projectmanager bij Combinatie Waddenkwartier (Heijmans en GMB) over hoe ze circulair bouwen en emissies tot de helft willen verminderen.
  • Lies van Nieuwerburgh, senior adviseur mariene ecologie bij Rijkswaterstaat Noord-Nederland over wat ze doen om de biodiversiteit op en langs deze Waddenzeedijk te verbeteren.
  • Silvia Mosterd, omgevingsmanager van het Waterschap Noorderzijlvest over de brede samenwerking om de duurzaamste dijk te realiseren en wat jij kunt doen om bij te dragen aan duurzame dijken. 

Praktische informatie

Locatie
Online
Evenementdatum
15 september 2023
Tijd
10.45 - 11.30 uur
Kosten
Geen
Doelgroep
Alle geintresseerden
Contactpersoon WOW
Romana Oosterbeek
Romana Oosterbeek
Eventmanager en communicatieadviseur

Sprekers

Ate Wijnstra
Ate Wijnstra
Waterschap Noorderzijlvest
Projectmanager
Gérard Porton
Gérard Porton
Heijmans Infra
Projectmanager
Lies van Nieuwerburgh
Lies van Nieuwerburgh
Rijkswaterstaat Noord-Nederland
Senior adviseur mariene ecologie
Silvia Mosterd
Silvia Mosterd
Waterschap Noorderzijlvest
Omgevingsmanager