Webinar Riobase

Genomineerd voor de WOW-prijs 2023

Introductie

Inschrijven voor dit webinar is niet meer mogelijk. Binnenkort delen we de opname van het webinar.

In Riobase werken onderzoekers en studenten van een regionale kennisinstelling, alle Zeeuwse gemeenten, het waterbedrijf en het waterschap samen om het beheer van het rioolsysteem toekomstbestendig te maken. Het project is als één van de acht genomineerden in de running voor de WOW-prijs 2023.

In het webinar komen onderzoekers Mischa Beckers van het lectoraat Data Science, Pádraigh Naughton van het lectoraat Assetmanagement, Jorik Creemers van Samenwerking Afvalwaterketen Zeeland + (SAZ+) en rioolbeheerder Evelien Marteijn, die werkt voor de gemeenten Hulst en Schouwen-Duiveland aan het woord. Ze gaan in op de achtergronden van het project, vertellen hoe ze met elkaar hebben samengewerkt en laten zien hoe de tijdens Riobase ontwikkelde tool voor rioolbeheerders werkt. Lees meer over Riobase via onderstaande links en schrijf je voor het webinar op woensdag 13 september van 16.00 tot 16.45 uur om hiervan te leren en jouw vragen te stellen!

Praktische informatie

Locatie
Online
Evenementdatum
13 september 2023
Tijd
16.00 - 16.45 uur
Kosten
Geen
Doelgroep
Alle geïnteresseerden
Contactpersoon WOW
Romana Oosterbeek
Romana Oosterbeek
Eventmanager en communicatieadviseur

Sprekers

Mischa Beckers
Mischa Beckers
HZ University of Applied Sciences
Lector (professor) Data Science
Jorik Creemers
Jorik Creemers
Samenwerking Afvalwaterketen Zeeland +
Programmamanager
Pádraig Naughton
Pádraig Naughton
HZ University of Applied Sciences
Asset Management Research