Zomerschool Rijnlandroute

Buiten gebeurt het! Deze zomer organiseren we zomerscholen bij interessante infraprojecten in het hele land.

Introductie

Op 16 augustus van 11:00 - 13:00 organiseren we een zomerschool naar de Rijnlandroute. De RijnlandRoute is een nieuwe wegverbinding tussen Katwijk, via de A44, en de A4 bij Leiden. Zo komt er een nieuwe weg met een geboorde tunnel, de N434, en worden delen van de N206 in Leiden en Katwijk aangepast en vernieuwd. In de toekomst kan het verkeer in de regio Holland Rijnland dan beter doorrijden. Meer informatie op rijnlandroute.nl

Het informatiecentrum van de RijnlandRoute is dé plek waar alle informatie over het project samenkomt. Hier kun je zien en beleven wat er allemaal komt kijken bij de aanleg van de RijnlandRoute en hoe de weg er straks uitziet. Er is uitleg over de bouwmethoden en techniek. Daarnaast krijg je er informatie over innovatie, veiligheid, inpassing in de omgeving en natuur en archeologie.

Noot: je krijgt een uitgebreide rondleiding, de bouwplaats kunnen we deze keer niet op.

Locatie
Informatiecentrum Rijnlandroute, Rietpolderweg 19, Oostvlietpolder Leiden
Evenementdatum
16 augustus 2023
Tijd
11.00 - 13.00
Kosten
geen
Doelgroep
Overheden, kennisinstellingen en marktpartijen
Contactpersoon WOW
Marc van der Vinden
Marc van der Vinden
Projectleider

Organisatoren

Provincie Zuid-Holland
Platform WOW