Brainstorm duurzame en natuurvriendelijke oevers

Introductie

Honderden waterbeheerders, waaronder jijzelf, toonden interesse in de activiteiten rondom duurzame en natuurvriendelijke oevers in 2021 en 2022. De overkoepelende ambitie: samen, als beheerders van onze wateren en vaarwegen, zorgen voor duurzame en/of natuurlijkvriendelijke en daarmee toekomstbestendige oever.

Fantastisch dat zoveel vakgenoten vanuit alle bestuurslagen de afgelopen anderhalf jaar samenwerking en kennisdeling opzochten. Het heeft voor meer bewustwording en meer inzicht in het verduurzamen van oevers gezorgd. Ook zijn procesmatige zaken zoals grondverwerving en aanbesteden bespreekbaar gemaakt.

En nu is het belangrijk dat we terug gaan naar de basis en met elkaar bepalen: hoe nu verder? Wat kan Platform WOW hierin betekenen zodat er gezamenlijk stappen vooruit worden gezet?

Ben jij een enthousiaste waterbeheerder die hier input op kan geven? Schrijf je dan in voor de brainstorm op woensdag 24 mei waarin we met een groep vertegenwoordigers van verschillende organisaties de behoefte in beeld brengen. We zorgen voor een lunch.

Praktische informatie

Locatie
Het Waterschapshuis, Stationsplein 89, 3818 LE Amersfoort
Evenementdatum
24 mei 2023
Tijd
10.00 - 13.00 uur (incl. lunch)
Kosten
Geen
Doelgroep
Waterbeheerders, gemeenten, Rijkswaterstaat en provincies (alleen overheden)
Contactpersoon WOW
Willem de Kock
Willem de Kock
Projectleider Kennisdeling en Samenwerking

Organisator

Platform WOW