Save the date: Symposium Machinerichtlijn Beweegbare Bruggen

Introductie

Op vrijdag 16 september organiseren we samen met provincie Noord-Holland, CROW en Platform Bruggen het symposium Machinerichtlijn Beweegbare bruggen: 'Van roestvaste denkwijzen naar gesmeerde toepassingen'. Als vervolg op het webinar van 8 juli

Zodra we meer details weten over deze dag werken we de informatie op deze pagina bij. Blok je deze dag alvast in je agenda? Als je bent aangemeld voor de WOW-mailings ontvang je vanzelf een save the date-mail met de mogelijkheid tot inschrijven in je inbox. 

Aanmelden WOW-mailings

Praktische informatie

Locatie
Noord-Holland (exacte locatie nog onbekend)
Evenementdatum
16 september 2022
Tijd
N.n.t.b.
Kosten
Geen
Doelgroep
Professionals betrokken bij beweegbare bruggen van overheden, bedrijven en kennisinstellingen
Contactpersoon
Romana Oosterbeek
Romana Oosterbeek
Eventmanager en communicatieadviseur

Samenwerkingspartners