Brugdialoog: Prijsontwikkelingen en andere onzekerheden

Introductie

Op donderdag 30 juni voeren we de dialoog met elkaar over prijsontwikkelingen en andere onzekerheden in de infrasector. Een van de industrieën waar prijsontwikkelingen volop in beweging zijn is de staalindustrie. Andere onzekerheden zoals personeelstekort, diversiteit, tijdige levering en beschikbaarheid van materialen spelen ook een rol in het grotere geheel. Meer budget komt er meestal niet dus komt het opdrachtenpakket ter discussie te staan. Dat wringt nogal. Hoe kom je tot een stabiele(re) situatie binnen jouw project of organisatie? Waar sta jij in dit geheel?

We gaan hierover in gesprek met Jan Derks, Manager Grote Strategische Programma's en Projecten bij ProRail, Nardo Hoogendijk, algemeen directeur van Hollandia Infra en Tom van Eck namens Bouwend Nederland. Zij leiden de dialoog kort in. Vervolgens gaan we in kleine groepjes met elkaar in gesprek. Om 09.00 uur vindt de plenaire terugkoppeling plaats. 

Praktische informatie

Locatie
Online
Evenementdatum
30 juni 2022
Tijd
08.00 - 09.15 uur
Kosten
Geen
Doelgroep
Deskundigen/professionals die inhoudelijk betrokken zijn bij het vraagstuk van het toekomstbestendig onderhouden en beheren van civiele kunstwerken in Nederland
Contactpersoon
Romana Oosterbeek
Romana Oosterbeek
Eventmanager en communicatieadviseur

Inleiders

Nardo Hoogendijk
Nardo Hoogendijk
Hollandia Infra B.V.
Managing Director
Jan Derks
Jan Derks
ProRail
Interim Manager Grote Strategische Programma's en Projecten
Tom van Eck
Tom van Eck
Bouwend Nederland
Coördinator Infra

Samenwerkingspartners

Platform WOW
Platform Bruggen
De Bouwcampus