Brugdialoog Highlights Infra5Daagse

Introductie

Op woensdag 25 mei voeren we de dialoog met elkaar over de highlights van de Infra5Daagse (16-20 mei). Wat gebeurt er als je 75 bestuurders op een eiland zet? Kan een club van bestuurders uit de infra- en bouwsector in vijf dagen tot besluiten komen die het startsein vormen voor een gedegen aanpak voor de toekomst?

Het doel van de vijfdaagse: een breed gedragen en visionair plan dat ons vanaf nu tot in de verre toekomst helpt om Nederland veilig, bereikbaar en welvarend te houden.

Wij nemen je mee in de highlights van de vijfdaagse, gaan in kleine groepjes met elkaar in gesprek over het impact van deze 'booster' en kijken samen vooruit tijdens de afsluitende plenaire terugkoppeling. 

Zoals altijd beginnen we de dialoog met een korte inleiding door een aantal professionals uit het werk. De inleiders van 25 mei zijn in ieder geval: Anita Baas (TU Delft), Marco Hofman (provincie Noord-Holland) en Fred Westenberg (Platform Bruggen). Tevens alle drie trekkers van het Brugdialogen-initiatief.

Verder proberen zij nog bestuurders te verleiden om op 25 mei te pitchen en aan te schuiven bij de gesprekken. 

Praktische informatie

Locatie
Online
Evenementdatum
25 mei 2022
Tijd
08.00 - 09.15 uur
Kosten
Geen
Doelgroep
Deskundigen/professionals die inhoudelijk betrokken zijn bij het vraagstuk van het toekomstbestendig onderhouden en beheren van civiele kunstwerken in Nederland
Contactpersoon
Romana Oosterbeek
Romana Oosterbeek
Eventmanager en communicatieadviseur

Inleiders

Marco Hofman
Marco Hofman
Provincie Noord-Holland
Strategisch adviseur beheer
Anita Baas
Anita Baas
Technische Universiteit Delft
Programmadirecteur Bouw en Infra
Fred Westenberg
Fred Westenberg
Platform Bruggen
Voorzitter

Samenwerkingspartners

Platform WOW
Platform Bruggen
De Bouwcampus