Innovatiedebat: Groots denken, klein doen - Samenwerking tussen markt en overheid

Introductie

Samen met het CROW Infra-Innovatie Netwerk organiseren we een online debat over de samenwerking tussen markt en overheid bij het verder brengen van innovaties. Dit tweede debat is onderdeel van het vierluik over dit thema.

Praktische informatie

Locatie
Online
Evenementdatum
15 juni 2021
Tijd
15.00 - 16.30 uur
Kosten
Geen
Doelgroep
Iedereen die geïnteresseerd is in het innoveren van de infrasector: beleidsmakers, projectleiders, aannemers, ingenieurs en opdrachtgevers.
Contactpersoon
Jetske Eefting
Jetske Eefting
Programmasecretaris

Over dit evenement

Dit jaar organiseren Platform WOW, het CROW Infra-Innovatie Netwerk en het Innovatie Atelier een vierluik over innovaties in de GWW-sector. We belichten met zowel markt als overheid hoe we innovaties in onze sector verder kunnen brengen. Van een goed idee naar massa.

Tijdens de eerste editie in maart hebben we ons laten inspireren door innovaties in de gezondheidswereld. Hier kwam samenwerking als een belangrijk punt naar voren. Hoe zorgen we dat we echt samenwerken? Marktpartijen onderling, rekening houdend met hun concurrentiepositie. Markt en overheid, rekening houdend met verschillen in belangen en alle regels van aanbestedingen. En overheden onderling, zodat zij op elkaar voort kunnen borduren om innovaties verder te brengen.

Op 15 juni pakken we de samenwerking tussen markt en overheid tijdens de tweede bijeenkomst van het vierluik bij de kop. Aan de hand van de ervaringen van het Innovatie Atelier gaan we in op deze samenwerking. In het Innovatie Atelier werken mark en overheid samen aan verschillende innovaties. Tijdens deze bijeenkomst krijg je een goed beeld van waarom dit succesvol is.

Vervolgens kun je jouw ervaringen delen, het gesprek aanscherpen om zo tot mogelijke succesformules voor samenwerking rond innovatie-ontwikkeling te komen. We organiseren een hybride evenement, waarbij het panel (een opdrachtgever, een marktpartij en een adviesbureau) en de host live aan de debattafel zitten. Als deelnemers kun je online mee praten. Je hebt alle ruimte om mee te discussiëren en je vragen te stellen.

Organisatoren

Platform WOW
Infra Innovatie Netwerk
Innovatie Atelier
Innovatie
Terugkijken: Innovatiedebat GWW-sector, geïnspireerd door de gezondheidswereld