Uit ons netwerk - Aan de slag met autodelen deel 3

Introductie

In een serie van 3 webinars nemen CROW, Deloitte en Advier je mee in de wereld van autodelen en krijg je praktische handvatten aan om hier zelf op beleidsniveau mee in de slag te gaan. Hoe zit het precies met autodelen? Wat zijn de effecten, hoe werkt het en hoe kun je zelf als gemeente of regio inzetten op autodelen?

Praktische informatie

Locatie
Online
Evenementdatum
11 mei 2021
Tijd
11.00 -12.00 uur
Kosten
Geen
Doelgroep
Mobiliteitsprofessionals bij gemeenten, regio’s en provincies

Over dit evenement

In de eerste webinar, die plaatsvond op 11 februari, is besproken waarom autodelen een goed middel is voor duurzamer reisgedrag en beter ruimtegebruik. De tweede webinar op 8 april ging in op de vraag hoe je als mobiliteitsprofessional in je beleid met autodelen aan de slag kunt en welke overwegingen je daarbij in acht moet nemen. 

In dit laatste webinar van deze serie komt aan bod hoe je naar inwoners communiceert over autodelen zodat ze hier meer gebruik van gaan maken. 
  
Meer informatie is te vinden in de Toolkit Autodelen

Voor wie?

De webinar is bedoeld voor mobiliteitsprofessionals bij gemeenten, regio’s en provincies. Je hoeft geen voorkennis te hebben over autodelen. Deze webinars sluiten zowel aan bij professionals die nog weinig met autodelen in aanraking zijn geweest als professionals die hier graag stappen in willen zetten, maar op zoek zijn naar handvatten en concrete voorbeelden. 

Schrijf je nu in

Je kunt je hier inschrijven