Uit ons netwerk - Slibwebinars deel 4: Slibeindverwerking

Introductie

In een aantal slibwebinars brengt STOWA u op de hoogte van de laatste stand van zaken rond slibverwerking. In dit laatste deel gaan we dieper in op de slibeindverwerking.

Praktische informatie

Locatie
Online
Evenementdatum
13 april 2021
Tijd
15.00 - 17.00 uur
Kosten
Geen

Over dit evenement

In deze vierde bijeenkomst op 13 april bespreekt STOWA ontwikkelingen op het gebied van de slibeindverwerking. De slibverbranders in Moerdijk en Dordrecht bewijzen de waterschappen al lange tijd een trouwe dienst, maar hoe lang gaan zij nog mee? Daarnaast zal er een nieuwe verbrandingsinstallatie komen in Noordoost Nederland en zijn er plannen bij Waternet voor realisatie van een slibdrooginstallatie. Tijd om te bespreken wat voor gevolgen dit allemaal heeft voor de verwerkingscapaciteit in Nederland.

Schrijf je nu in

Inschrijven kan hier