Uit ons netwerk - #SmartThursday: Why Smart? Terug naar de basis

Introductie

Slim: doel of middel? Waarom slim? En wat is slim voor jou? Platform Smart Mobility zet tijdens deze online bijeenkomst het waarom van smart mobility op de agenda.

 

Praktische informatie

Locatie
Online
Evenementdatum
18 maart 2021
Tijd
16.00 - 17.00 uur
Kosten
Geen

Over dit evenement

Sinds Corona is de mobiliteit van werkend Nederland in een nieuwe fase terecht gekomen. Er is in feite sprake van een geforceerde mega-innovatie op systeemniveau. Van de ene dag op de andere is thuiswerken de norm (ook daar waar het vroeger onbespreekbaar was).

Het slimst op dit moment is thuiswerken… geen mobiliteit! De duurzaamste kilometers zijn de kilometers die je niet maakt. Voor ons begint slim bij preventie: de ultieme oplossing waarin nog een wereld is te winnen. Op kantoor afspreken in Amsterdam als je allebei in Haarlem woont? Niet slim! Tijdens onze bijdrage organiseren we een dialoog tussen werkgevers, aanbieders van mobiliteitsoplossingen en overheden. Doel: het waarom terug op de agenda!

Schrijf je nu in

Inschrijven kan op deze pagina door te klikken op 'Kopieer de sessie naar je agenda'. Je krijg dan een reminder als de bijeenkomst begint en kunt via de link in je agenda deelnemen. Je hoeft je verder niet te registreren.