Uit ons netwerk - #SmartThursday: Gedragstips innovatief mobiliteitsbeleid

Introductie

Deze online bijeenkomst van Platform Smart Mobility gaat in op hoe je tot goed en gedragen mobiliteitsbeleid kunt komen.

 

 

 

Praktische informatie

Locatie
Locatie
Evenementdatum
11 maart 2021
Tijd
16.00 - 17.00 uur
Kosten
Geen

Over dit evenement

Bij het vormgeven van nieuw mobiliteitsbeleid wordt er vooral gedacht aan regelingen en voorzieningen. Er is steeds meer mogelijk door de komst van innovatieve mobiliteitsconcepten, zoals MaaS. Maar als je geen aandacht besteed aan gedrag en draagvlak laat je als werkgever kansen liggen om de gehele potentie van nieuw mobiliteitsbeleid te benutten. Sterker nog: met alleen aandacht voor regelingen en voorzieningen zullen werknemers maar marginaal ander reisgedrag vertonen. Reisgedrag is namelijk gewoontegedrag en moeilijk te veranderen.

In deze masterclass geven we 5 concrete en praktische gedragstips om tot goed en gedragen mobiliteitsbeleid te komen en een werkelijke impact op gedrag te realiseren.

Schrijf je nu in

Inschrijven kan op deze pagina door te klikken op 'Kopieer de sessie naar je agenda'. Je krijg dan een reminder als de bijeenkomst begint en kunt via de link in je agenda deelnemen. Je hoeft je verder niet te registreren.