Uit ons netwerk - Slibwebinars deel 3: Innovaties

Introductie

In een aantal slibwebinars brengt STOWA u op de hoogte van de laatste stand van zaken rond slibverwerking. In het derde deel van deze reeks gaan we dieper in op innovaties in slibverwerking.

Praktische informatie

Locatie
Online
Evenementdatum
9 maart 2021
Tijd
15.00 - 17.00 uur
Kosten
Geen

Over dit evenement

De verwerking van zuiveringsslib is een grote kostenpost voor de waterschappen. Mede om die reden lopen er tal van initiatieven om de kosten van slibverwerking te verlagen, maar ook om de duurzaamheid van de verwerking te verhogen. 

Bij deze derde bijeenkomst op 9 maart gaat STOWA in op baanbrekende innovaties die nieuwe gereedschappen gaan opleveren om de verwerking van slib te verbeteren. STOWA bespreekt de eerste resultaten van de Themista installatie voor het afbraak van slib op de rwzi Kralingseveer. Daarnaast besteedt STOWA aandacht aan ontwikkelingen als Torwash, superkritisch vergassen en Midmix.

Schrijf je nu in

Inschrijven kan hier