Themagroep 'Uniformering van eisen asfaltmengsels'

Introductie

Op dinsdag 9 februari vindt de eerste bijeenkomst van de themagroep 'Uniformering van eisen asfaltmengsels' plaats. De themagroep werd opgericht naar aanleiding van de kennissessie op 2 december 2020, die we samen met BouwCirculair organiseerden.

Praktische informatie

Locatie
Online
Evenementdatum
9 februari 2021
Tijd
14.00 - 15.30 uur
Kosten
Geen
Doelgroep
Besloten meeting
Contactpersoon
Rianne Croes
Rianne Croes
Communicatieadviseur

Over dit evenement

Het doel van de themagroep is om samen met een vertegenwoordiging van overheids- en marktpartijen te komen tot een stappenplan om de eisen in de uitvraag naar asfaltmengsels te uniformeren. Dit moet er uiteindelijk voor zorgen dat we met elkaar efficiënter, en dus duurzamer, gaan produceren als je kijkt naar starts, stops en voorraden. Maar ook doordat er geen mengsels meer worden geproduceerd die vanuit functioneel- en milieuoogpunt, niet de beste oplossing zijn.

Wil je via e-mail op de hoogte blijven van de voortgang van de werkgroep? Geef je mailadres door aan rianne.croes@platformwow.nl om de e-mailupdates te ontvangen.