#SmartThursday: Milieuzone-informatie

Introductie

Het Platform Smart Mobility organiseert een #SmartThursday over milieuzone-informatie. Sinds oktober 2019 wordt in Amsterdam een service getest die milieuzone-informatie voor vrachtwagenchauffeurs in-car brengt. Hierover hoort u meer tijdens deze online bijeenkomst.

 

Praktische informatie

Locatie
Online
Evenementdatum
11 februari 2021
Tijd
16.00 - 17.00 uur

Over dit evenement

De verwachting is dat de test leidt tot meer business-kansen voor private ondernemingen, minder overtredingen voor weggebruikers en vooral een verbeterde luchtkwaliteit voor de Amsterdamse gemeenschap. Tot slot wordt een verdere doorontwikkeling verwacht op Europese schaal, op basis van het ontwikkelde data-format. Wil je meer horen over deze test? Meld je dan aan voor deze online bijeenkomst!

Schrijf je nu in

Inschrijven kan op deze pagina door te klikken op 'Kopieer de sessie naar je agenda'. Je krijg dan een reminder als de bijeenkomst begint en kunt via de link in je agenda deelnemen. Je hoeft je verder niet te registreren.