#SmartThursday: Terugblikken op druktemanagement tijdens COVID 19

Introductie

In deze online bijeenkomst blikt het Smart Mobility Platform terug op druktemanagement tijdens de coronacrisis. Hoe beheer je drukte in winkelgebieden, lokale markten en parken tijdens COVID-19? Crowdmonitoring- en management is één van de instrumenten die tot je beschikking staan om drukte te duiden en inzet te plegen.

quote

Titel

Praktische informatie

Locatie
Online
Evenementdatum
28 januari 2021
Tijd
16.00 - 17.00 uur
Kosten
Geen

Over dit evenement

Het afgelopen jaar was crowdmanagement een van de meest genoemde termen naast ‘mondkapje’ en ‘lockdown’. De gemeente Amsterdam deelt graag hoe zij de dagelijkse expertise van drukte-/crowdmanagement toepasbaar heeft gemaakt tijdens de COVID-19 periode.

Schrijf je nu in

Inschrijven kan op deze pagina door te klikken op 'Kopieer de sessie naar je agenda'. Je krijg dan een reminder als de bijeenkomst begint en kunt via de link in je agenda deelnemen. Je hoeft je verder niet te registreren.