Meeloopdagen

Vol, je kunt je niet meer inschrijven

Introductie

Beeldmerk Week van de WOW-factorHoe doen jullie dat?!

In de week van 26 tot en met 30 oktober organiseren we, samen met verschillende gemeenten, provincies, waterschappen, drinkwaterbedrijven, Rijkswaterstaat, marktpartijen en kennisorganisaties de WOW-meeloopdagen. Naar aanleiding van de huidige COVID-19 situatie past dit jaar een fysieke invulling van een meeloopdag niet. De huidige maatregelen beperken niet-noodzakelijke reizen en ontmoetingen. De betrokken organisaties en personen stemmen met elkaar het alternatief af. Bijvoorbeeld dat de meeloopdag georganiseerd wordt, zodra de situatie rondom COVID-19 dit toestaat. Of online. Want ieder jaar blijkt weer: een dagje meelopen bij een collega in een andere overheids-, kennisinstelling of een bedrijf is een snelle en makkelijke manier om de kennisdeling in de sector van weg- en waterbeheer te vergroten, elkaars werelden beter te leren kennen en het netwerk te versterken.

Praktische informatie

Evenementdatum
26 oktober 2020
Kosten
Geen
Doelgroep
Iedereen die op de een of andere manier in zijn werk betrokken is bij weg- of waterbeheer
Contactpersoon
Ronald Wielinga
Ronald Wielinga
Verbinder

Over dit evenement

Voor wie zijn de meeloopdagen bedoeld?

Iedereen die op de een of andere manier in zijn werk betrokken is bij weg- of waterbeheer is van harte welkom om mee te doen. Dus of je nou een directeur bent, een uitvoerder, projectondersteuner, beleidsmedewerker, accountmanager of werkzaam in de communicatie: schrijf je vooral in, we kunnen allemaal van elkaar leren. De afgelopen jaren zijn er al meer dan 2.000 meeloopdagen georganiseerd. De ervaringen laten zien dat een dag meelopen inspirerend werkt, enorm leerzaam is en vaak het startpunt is van succesvolle samenwerkingen.

Van Hoogheemraadschap Rijnland naar Waterschap Drents Overijsselse Delta: schitterend om te zien hoe het ergens anders werkt , Platform WOW
Week van de WOW-factor
Terugblik Meeloopdagen 2020
Week van de WOW-factor
Terugblik Droogteschool Scheepvaart
Week van de WOW-factor
Terugkijken: webinar AI en Assetmanagement
Week van de WOW-factor
Terugblik online werksessies Route Circulair
Week van de WOW-factor
Terugblik Mobility meets Philosophy in de regio: Apeldoorn
Week van de WOW-factor
Terugblik inspiratiesessie Werk vanuit je eigen (veer)kracht aan een toekomstbestendige infrastructuur
Week van de WOW-factor
Goodies Young Professionals Kennisfestival 2020