Open college State of the Art Smart Mobility

Introductie

Op vrijdag 11 oktober geeft Serge van Dam, Topadviseur Verkeersmanagement bij Rijkswaterstaat, een open college over State of the Art Smart Mobility. De insteek: de mobiliteit van morgen is radicaal anders / State of the Art Smart Mobility.

Praktische informatie

Locatie
CROW in Utrecht, Jaarbeursplein 22
Evenementdatum
11 oktober 2019
Tijd
13.00 - 16.00 uur
Kosten
Geen
Doelgroep
Wegbeheerders werkzaam bij de overheid

Over dit evenement

Opleidingsprogramma Slimme en Groene mobiliteit

Het college is onderdeel van een opleidingsprogramma over Slimme en Groene Mobiliteit, dat de provincie Overijssel samen met Platform WOW en het Landelijk Verkeersmanagementberaad heeft opgezet. In het programma worden werkzoekenden in drie maanden 'bijgepraat' over de belangrijkste smart mobility thema's, om vervolgens het geleerde in de praktijk te brengen bij een werkervaringsplaats.

Kennis opfrissen en praktijkervaring delen

Jouw aanwezigheid bij deze colleges als ervaren wegbeheerder snijdt aan twee kanten. Het is de ideale gelegenheid om je kennis op te frissen over de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied. Daarnaast kun je vanuit jouw praktijkervaring waardevolle vragen stellen en voorbeelden aandragen.

Spreker

Serge van Dam
Serge van Dam
Rijkswaterstaat