Young Professionals borrel 2021

Tijdens de Week van de WOW-factor organiseren we op donderdag 4 november het jaarlijkse WOW-event voor young professionals. Dit keer een borrel ++. Want naast dat drankje en het weerzien van collega’s uit jouw of andere organisaties, staat er meer waardevols op het program.

Programma

16.15: inloop

16.30: jouw sessie - kies hieronder

17.30: borrel en hapjes

19.30: afsluiting

Praktische informatie

Locatie
Social Impact Factory, Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht
Evenementdatum
4 november 2021
Tijd
16.15 - 19.30 uur
Kosten
Geen
Doelgroep
Young professionals (tot en met 36 jaar maar hè…leeftijd is ook maar een getal) werkzaam voor of met weg- en waterbeherende overheden
Contactpersoon WOW
Jetske Eefting
Jetske Eefting
Programmasecretaris

Sessies

Water stroomt waar het gaan kan: Hoogwaterveiligheid

Nederland en waterveiligheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, zonder maatregelen kan 60% van ons land overstromen. Afgelopen zomer liet zien dat het niet alleen een actueel thema is, maar ook nogal veelzijdig en complex. Dat maakt tegelijkertijd dat er legio mogelijkheden om vanuit jouw professie hier iets in te betekenen. Carina Verbeek deelt naast haar kennis op dit onderwerp, ook welke keuzes zij maakte. Soms bewust, soms op basis van wat er op haar (loopbaan)pad kwam.

Een heldere kijk op samenwerking

‘Ik heb geen geheim voor succes. Gewoon je best doen, iets leuks vinden en goede mensen om je heen verzamelen.‘ Aldus Johan Cruijff. Dat klinkt als een heerlijk ongecompliceerde sleutel tot succesvol samenwerken. We ervaren allemaal vast anders in de dagelijkse praktijk. Freek van Berkel is professioneel katalysator als het gaat om samenwerking in de infra- en waterwereld. Denk aan projecten als de Noord/Zuidlijn en de Amsterdamse Oranje Loper. Met onder andere het kijkglas biedt hij je deze middag een heldere blik op samenwerking.

De ballen die het waard zijn om in de lucht te houden

Ons brein krijg dagelijks nogal wat prikkels te verwerken. Soms zijn het energiegevers, soms –vreters. Kleine aanpassingen in je werkdag, in je ziens- of werkwijze kunnen een groot verschil maken. Sarah Hendriks werkt al jaren met jonge professionals en weet precies te pinpointen wat er achter energiemanagement zit. En hoe jij er achter komt wat jou oplaadt. Laagdrempelig en toepasbaar, ook in het normaal van nu. Maar vooral persoonlijk.

Inspiratoren

Carina Verbeek
Carina Verbeek
Rijkswaterstaat
Senior adviseur rivieren
Freek van Berkel
Freek van Berkel
Common Eye
Samenwerkingsadviseur en strateeg
Sarah Hendriks
Sarah Hendriks
De Groeistudio
Trainer Young Professionals