Open college: State of the Art Smart Mobility

Anno 2022

Introductie

Op vrijdag 22 april trapt Serge van Dam, topadviseur bij Rijkswaterstaat, de nieuwe open collegereeks Smart Mobility van 2022 af tijdens een live bijeenkomst in het provinciehuis in Haarlem.

Praktische informatie

Evenementdatum
22 april 2022
Tijd
13:00 - 16:00 uur
Kosten
geen
Doelgroep
wegbeheerders en iedereen die stappen zet of aan het zetten is met Smart Mobility

Programma

Samen andere wegbeheerders èn de deelnemers aan het opleidingsprogramma Veilige, slimme en duurzame mobiliteit, word je meegenomen in actuele landelijke en wereldwijde ontwikkelingen en hoe we daar met slimme mobiliteit op in kunnen spelen.

Stonden we ruim twee jaar geleden allemaal plotsklaps stil, momenteel hebben we te maken met ontwikkelingen, die gaan zorgen voor radicale keuzes, veranderingen en versnellingen. Zeker ook binnen de sector Verkeer en Mobiliteit, van Europees tot lokaal niveau.

Serge weet als geen ander hoe deze ontwikkelingen invloed hebben op mobiliteit en wat we daar als wegbeheerders in te doen hebben. Maar ook wat onze mogelijkheden zijn en welke uitdagingen we daarin tegen gaan komen. In zijn verhaal maakt hij duidelijk dat het nú meer dan ooit het moment is om door te pakken en de digitale ontwikkeling op het gebied van mobiliteit een versnelling te geven.

Serge neemt je mee in consequenties van ingezet beleid, bruikbare technologieën en de acceptatie door de mens. En de impact van de actualiteit hierop.

Spreker

Serge van Dam
Serge van Dam
Rijkswaterstaat
Topadviseur verkeersmanagement

Samenwerkingspartners