Open college: Smart Mobility, praktisch doen!

Introductie

Op vrijdag 29 april geeft Harm-Jan Mostert van de provincie Noord-Holland een online open college over het in de praktijk brengen van Smart Mobility.

Praktische informatie

Locatie
Online
Evenementdatum
29 april 2022
Tijd
13:00 - 15:00 uur
Kosten
geen
Doelgroep
wegbeheerders en iedereen die stappen zet of aan het zetten is met Smart Mobility

Programma

"Interessant al de nieuwe ontwikkelingen en vergezichten op het gebied van Smart Mobility”. Weer zittend achter je bureau of in een volgend overleg kun je je afvragen “en nu?” Wat is de eerste stap om innovatie te introduceren? Hoe krijg ik de gewenste beweging?

Harm Jan Mostert heeft hier jarenlange ervaring mee. Vaak door het gewoon te gaan doen. Uiteraard wel binnen een ontegenzeggelijke context dat innovatie ook iets is van anders kijken of anders benaderen. Harm-Jan neemt ons deze middag mee in de praktijk van “praktisch doen” aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden.

Niet alleen het zichtbare, maar juist het vaak niet-zichtbare van gebeurtenissen tijdens verschillende stappen zijn belangrijk om met elkaar te bespreken. Samen met andere wegbeheerders èn de deelnemers aan het opleidingsprogramma Veilige, slimme en duurzame mobiliteit, word je hierin meegenomen.

Spreker

Harm Jan Mostert

Provincie Noord-Holland

Senior Policy Advisor Smart Mobility

Samenwerkingspartners